Doorgaan naar hoofdcontent

Happy Stars Team Bloghop - Anything Goes

Hey hoi, leuk dat je er weer bent.
Vandaag het thema
"Anything Goes"
of te wel
"Alles mag"
Dus wat ga ik dan maken.
😕
Wat als je inspiratie er even niet is.
😱
Ja ook bij mij komt dat voor.
😂
Dan grijp je maar terug op iets eenvoudigs.
Dit is dan mijn uitwerking.
Ik heb het ook deze keer simpel gehouden kwa kleuren.
Shimmery White - 121717
Old Olive - 106579
En een restant DSP wat ik nog een een laatje had liggen.
De stempel is:
Bella & Friends - 141870
Het "?" komt uit de set:
Brushwork Alphabet - 141772
De tekst "Verrassing" komt uit de set:
Thuiskomen - 145074
De stempel heb ik ingekleurd met de
"Blends"
omdat die zo mooi in elkaar overvloeien.
Ik moet eerlijk toegeven, ook al had ik geen inspiratie, onderweg komt die wel weer terug.

Veel plezier met het hoppen naar de volgende.
Dit kan via de buttons of door te klikken op de namen onder de buttons.
Petra: hier ben je nu

Reacties

Populaire posts van deze blog

Card in a Box

Even vlug een patroon.  Het heeft even geduurd maar hier komt mijn werkbeschrijving. Op Pinterest had ik verschillende "Card in A Box"gezien, maar die waren allemaal vierkant. Nu vind ik die heel leuk, maar vind ze wat te klein. Daarom ben ik aan het meten geslagen om te kijken, wat ik uit een A4 kan maken. Ik heb hier dus een A4 gebruikt: *  Leg het papier in de breedte (liggend) *  Ril op 4,5cm - 14cm - 18,5cm - 28cm *  Draai het papier een kwart slag (staand) *  Ril nu op 6cm tot aan de 3de rillijn en dan weer verder vanaf de 4de rillijn tot aan het einde. *  Snij nu op 11,5cm (6cm + 5,5cm voor de flappen), vanaf links gemeten, in de lengte af. *  Knip nu de lijnen volgens het voorbeeld in tot aan de horizontale rillijn. *  Van de strook die eraf is gesneden, snij je 2 stroken voor de verdeling IN de "Box". *  Vouw de uiteinden zoals op deze foto *  Plak de stroken aan 1 kant vast, dit gaat makkelijker als de box nog

Schatje / boy

Als huidkleur heb ik hier gebruikt  FS9 - TN4 - TH2 en alles weer geblend met FS9 Voor het broekje heb ik de kleuren  TB4 - TB5 - TB6 gebruikt en weer geblend met TB4  Als afwerking heb ik voor de: Haren EB6 - EB8 Shirt DR6 - CR8 - CR11 en de schaduw GG2 - GG3 - TB1 genomen.

Distress markers - kleurenkaart

Op een A4, heb ik alle 49 kleuren van de Distress Markers verdeeld. 37 Kleuren van de eerste serie ( 2012 ) en  12 kleuren van de nieuwste serie ( 2013 ) Deze heb ik uitgeprint en daarna gelamineerd. Door het gladde oppervlak van de lamineerhoezen,  kan ik deze nu makkelijk gebruiken en naderhand makkelijk afvegen. Dit geeft dezelfde mogelijkheid,  alsof je wat kleur druppelt of stempelt op een acrylblok / stempelblok. De kleuren kaart is opgemaakt in volgorde van kleur.